Pàgines

dijous, 12 de febrer del 2015

Els Amants Papallona




Els Amants Papallona és una preciosa història d’amor, escrita i il·lustrada per Benjamin Lacombe el 2008. Basada en una antiga llegenda xinesa de l’any 850, explica la lluita de dos enamorats contra un destí tràgic.



Les 32 pàgines del conte contenen unes precioses il·lustracions de gran format amb predomini dels colors foscos que transmeten d’una manera delicada i suggeridora tota la poesia, malenconia i tristesa de la història.
Naoko és una xiqueta japonesa que viu en un poble petit. Quan compleix 14 anys el seu pare l’envia a Kyoto perquè es converteixi en una noia submisa i educada en la rigidesa dels costums tradicionals a fi que esdevingui una esposa perfecta.
Però Naoko és rebel i no s’hi conforma. Es disfressa de noi per poder estudiar allò que l’apassiona: la literatura,i a l’escola coneix el Kamo, un company de classe amb qui sorgirà una gran amistat que es convertirà en un amor impossible.

Una història molt trista que commou per la valentia d’una noia que s’enfrontarà a una societat rígida i intolerant perquè vol ser lliure per pensar, estudiar, opinar i estimar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada